Cena FIRST MINUTE do 18.11.2019: 770zł/para
Cena STANDARD od 19.11.2019: 870zł/para
MENU
PRZYSTAWKA do wyboru
carpaccio z ośmiornicy
(szynka serano / oliwki/ piklowana szalotka /suszone pomidory koktajlowe / frise / limonka gel)
lub
piklowane tofu w słodkim sosie sojowym
(czerwona kapusta / sezam / marchew piklowana / kolendra) vegetarian
ZUPA
krem z groszku i mięty z jajkiem poche
DANIE GŁÓWNE do wyboru
dziki łosoś bałtycki z szafranowym makaronem mulami i rybnym veloute
lub
pierś z perliczki / puree marchew / fondanty ziemniaczane / marchew grillowana / listki groszku
lub
kasza mograbieh z grillowanym pak choi z musem z pieczonej papryki (vegetarian)
ZIMNY BUFET
klasyczna sałata grecka
sałata cezar z kurczakiem
tartoletki z wędzonym łososiem,
tartoletki z kaczką i żurawiną
tartoletki ze świeżym serem i ogórkiem
krewetka z chutney z mango
terina z golonki z sosem tatarskim i jajkiem przepiórczym
tabouleh (sałatka z kuskusu - czosnek / papryka /pomidory / cebula / natka / sok z cytryny)
vitello tonnato z ogórkiem i kaparami
łosoś gravlax z sosem koperkowo - miodowym na musztardzie
wieprzowina w słoiczku zalana galaretką octową
STÓŁ WIEJSKI
kiełbasa 3x rodzaje, kabanosy, boczuś
pasztet 2x rodzaje
noga wieprzowa na wieszaku
ogórki kiszone, smalec, chrzan, ćwikła z chrzanem
BUFET SŁODKI
mus czekoladowy z malinami, mascarpone i whiskey
sernik na zimno z sosem karmelowym
ptyś z kremem pistacjowym
owoce filetowane
ul. Marcina Borzymowskiego 3-4
78-100 Kołobrzeg,
Polska